
Dobrodošli u restoran Dedinje, mesto na kojem uspešno spajamo izvanredno gostoprimstvo sa vrhunskim, kreativnim kulinarskim umećem, mesto dostojno pravih hedonista koji traže i prepoznaju najviši kvalitet ugostiteljske usluge.
Moderan pristup kulinarstvu, koji upotpunjuje bogata ponuda vrhunskih vina, i gostoljubivost našeg osoblja stvaraju potpuno nov gastronomski doživljaj.
Zato slobodno očekujte i više i drugačije, bilo da ste prvi put kod nas ili da dolazite svakodnevno.
Hvala vam na podršci i inspiraciji koju nam dajete.
Hladna predjela
Italijanska burata sa chery paradajzom i domaćim pestom
Karpaćo od cvekle sa kremom od vlašca
Tatar od sveže tune sa avokadom
Juneći tatar biftek na tradicionalan način
Selekcija sireva 150gr
Premium selekcija sireva 100gr
Selekcija pršuta i sušenog mesa 150gr
Pačija pršuta sa svežom salatom i lešnikom
Goveđi karpaćo na rukoli sa tartufima

Topla predjela
Rolnica sa biftekom u sosu od semena bundeve
Grilovana guščija džigerica sa crnim tartufom i teriyaki sosom
Gambori u tempuri sa panko prezlama
Pečeni kozji sir sa domaćim džemom od smokve
Rtanjski sir u lešniku sa lisičarkom i borovnicom

Paste i rižota
Rižoto sa piletinom i dimljenom paprikom
Rižoto milaneze sa gamborima i šafranom
Pasta sa biftekom i crnim tartufom
Pasta Aglio e olio sa gamborima i
cherry paradajzom
Domaće pene arabijata
Integralna pasta sa spanaćem, gorgonzolom,
orahom i kruškom
Integralna mediteranska pasta sa lososom
Supe i čorbe
Goveđa supa sa knedlama
Potaž dana

Glavna jela
Biftek na žaru iz Josper peći
Biftek u maslinovom ulju iz Josper peći
Ćuretina iz wok-a sa povrćem i basmati pirinčem
Pileće grudi sa ratatui povrćem i sosom od limuna
Beyond vege burger sa pomfritom od
batat krompira
Ćevapi od junećeg mesa sa rosti krompirom
Pljeskavica DEDINJE od junećeg mesa
sa slaninom i dimljenim sirom
Losos Teriyaki iz Josper peći
Tuna iz Josper peći
Brancin na morskoj soli
Jastog iz našeg akvarijuma
File smuđa sa spanaćem na prženoj
palenti i šparglama

Premium meni
Selekcija mesa pripremljenih
u Josper peći
Tomahawk od mangulice
Domaći stek odležan min. 40 dana
Domaći T BONE stek odležan min. 40 dana
Black angus EU odležan min. 40 dana
Black angus USA
Tomahawk black angus odležan min. 40 dana
Wagyu stek
Informišite se kod konobara o dnevnoj ponudi stekova.

Obrok salate
Salata sa biftekom i dižon-med dresingom
Korejska salata sa piletinom
Sveža salata sa grilovanim gamborima,
i kus-kusom
Salata sa spanaćem, cveklom, kajsijom
i kozijim sirom

Salate
Mešane zelene salate
Vitaminska salata
Rukola sa chery paradajzom, parmezanom i pinjolima
Šopska salata
Grčka salata
Pečena paprika, koziji sir i rukola
Prilozi
Grilovano povrće
Špargla
Aromatični krompir
Pomfrit
Pire krompir
Pire krompir sa parmezanom
Pire krompir sa tartufima
Blitva i krompir
Pirinač
Sosevi
Sos od trartufa
Sos od gongozole
Sos od pečuraka
Sos od četiri vrste sira
Sos od bibera
Kuver

Deserti
Čokoladni sufle sa sladoledom od vanile
Kolač od jabuke sa sladoledom od vanile
Cheese cake
Čokoladni poljubac
Madagaskarska fantazija
Palačinke po želji
Tanjir svežeg voća
*Cene su izrazene u dinarima i uključuju pdv
