
Dobrodošli u restoran Dedinje, mesto na kojem uspešno spajamo izvanredno gostoprimstvo sa vrhunskim, kreativnim kulinarskim umećem, mesto dostojno pravih hedonista koji traže i prepoznaju najviši kvalitet ugostiteljske usluge.
Moderan pristup kulinarstvu, koji upotpunjuje bogata ponuda vrhunskih vina, i gostoljubivost našeg osoblja stvaraju potpuno nov gastronomski doživljaj.
Zato slobodno očekujte i više i drugačije, bilo da ste prvi put kod nas ili da dolazite svakodnevno.
Hvala vam na podršci i inspiraciji koju nam dajete.
Doručak
Musli sa bobičastim voćem
Chia pudding
Jaja po želji
(sa povrćem, sirom, slaninom, pršutom)
Francuski doručak
(kroasan sa nutelom, domaćim džemom ili prazan)
Kobasica punjena kačkavaljem
(sa kajganom i Koleslav salatom)
Srpski doručak
(uštipci, kajmak, pršuta, kulen, sir, ajvar)
Govedji carpacco
(govedji carpacco na tostu sa meko kuvanim jajima)
Poširana jaja u francuskom kroasanu
(sa bresaolom ili dimljenim lososom)
Zdravi doručak
(omet od belenaca, avokado, dimljeni losos)
Šakšuka sa fetom i spanaćem
*Doručak se servira do 12.30 časova

Hladna predjela
Italijanska burata sa chery paradajzom i domaćim pestom
Karpaćo od cvekle sa kremom od vlašca
Tatar od sveže tune sa avokadom
Salata od hobotnice
Gambori “Carabineri-crudo”
Juneći tatar biftek na tradicionalan način
Tataki-Teleci ramstek u ponzu sosu
Selekcija sireva 150gr
Selekcija pršuta i sušenog mesa 150gr

Topla predjela
Rolnica sa biftekom u sosu od semena bundeve
Grilovana guščija džigerica sa crnim tartufom i teriyaki sosom
Gambori u tempuri sa panko prezlama
Gratinirani San Žak i novozelandske dagnje
Pečeni kozji sir sa domaćim džemom od smokve
Rtanjski sir u lešniku sa lisičarkom i borovnicom
Rižoto sa piletinom i dimljenom paprikom
Rižoto milaneze sa gamborima i šafranom
Rižoto sa pečurkama
Pasta sa biftekom i crnim tartufom
Pasta Aglio e olio sa gamborima i
cherry paradajzom

Supe, čorbe
Goveđa supa sa knedlama
Potaž dana

Glavna jela
Biftek na žaru iz Josper peći
Biftek u maslinovom ulju iz Josper peći
Bajadera od svinjskih rebara
Jagnjeća butkica u belom vinu
Juneći obrazi u sosu od Porto vina
Ćuretina iz wok-a sa povrćem i basmati pirinčem
Pileće grudi sa ratatui povrćem i sosom od limuna
Beyond vege burger sa pomfritom od
batat krompira
Ćevapi od junećeg mesa sa rosti krompirom
Pljeskavica DEDINJE od junećeg mesa
sa slaninom i dimljenim sirom
Losos Teriyaki iz Josper peći
Tuna iz Josper peći
Brancin na morskoj soli
Hobotnica u lumacone pasti sa rtanjskim sirom
Jastog iz našeg akvarijuma

Premium meni
Selekcija mesa pripremljenih
u Josper peći
Tomahawk od mangulice
Domaći stek odležan min. 40 dana
Domaći T BONE stek odležan min. 40 dana
Black angus EU odležan min. 40 dana
Black angus USA
Tomahawk black angus odležan min. 40 dana
Wagyu stek
Informišite se kod konobara o dnevnoj ponudi stekova.

Obrok salate
Salata sa biftekom i dižon-med dresingom
Korejska salata sa piletinom
Sveža salata sa grilovanim gamborima,
i kus-kusom
Salata sa spanaćem, cveklom, kajsijom
i kozijim sirom

Salate i prilozi
Mešane zelene salate
Vitaminska salata
Rukola sa chery paradajzom, parmezanom i pinjolima
Šopska salata
Grčka salata
Pire krompir
Pire krompir sa parmezanom
Pire krompir sa tartufima
Grilovano povrće
Aromatični krompir
Pomfrit
Pirinač
Blitva i krompir
Kuver
